Cadeautips!

Het eindejaar is in zicht! Staat je kerstboom al wel maar nog geen cadeautjes voor er onder? Wij helpen je met enkele toffe cadeautips voor de fietsfanaat.

Tip 1: de onbekende ontvanger

Je hebt het lootje getrokken van die ene nonkel die je eigenlijk niet zo heel goed kent en bent echt inspiratieloos. Je weet dat hij graag fietst of regelmatig enkele kilometers doet met zijn mountainbike maar je hebt geen idee wat hij al dan niet al heeft. Geen nood! Koop een t&o bikes-cadeaubon en maak eender wie blij! Kies zelf het bedrag en de ontvanger kan naar hartelust komen shoppen bij t&o bikes.

Tip 2: het kleine cadeautje

Je budget voor een cadeau ligt nogal laag en je hebt geen zin om iets stom als cadeau te geven? Bij t&o bikes kan je al cadeaus scoren onder de 5 euro! Denk daarbij aan een fietsbel, een drinkbus van giant of fietsverlichting.

Tip 3: cadeaus tot 25 euro

Je mama was duidelijk: “Niets boven de 25 euro!”. Een fervente fietser in de familie? Blijf binnen het budget en kies voor usb-oplaadbare fietsverlichting, fietshandschoenen, regenkledij of … ! Ook kinderfietshelmen of fietsonderhoudsproducten heb je al voor minder dan 25 euro.

Tip 4: cadeaus tot 50 euro

Het mag wel eens wat meer zijn. Wil je zeker zijn dat jullie volgend jaar niet moeten samenleggen voor een nieuwe fiets voor je schoonvader? Koop hem dan een extra veilig fietsslot! Ook fietstassen en een fietshelm voor je vriendin of een kinderzitje voor je zwangere zus kan je bij t&o bikes op de kop tikken.

Tip 5: de originele cadeaumand

Is het budget wat groter of net heel specifiek? Geen nood! Tom en omer van t&o bikes helpen je graag verder om een toffe cadeaumand in elkaar te knutselen! Ze kiezen samen met jou uit het grote assortiment accessoires waardoor je bij de feestdagen origineel uit de hoek kan komen.

Related Post

dec. 04, 2019
nov. 26, 2019
nov. 20, 2019
nov. 13, 2019