Fietsenreeks van de maand december: TALON & TERRAGO

Als je offroad rijdt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van steile technische trails tot snelle, flowy singletracks. Wat je ambities ook mogen zijn, geef jezelf een voordeel met een Giant-fiets die gemaakt is om jouw offroad-avonturen aan te wakkeren.

Giant talon mountainbike voor beginner of ervaren mountainbiker

De Giant Talon serie bestaat uit mountainbikes van hoogwaardige kwaliteit en is beschikbaar in verschillende prijsklassen, waardoor er voor ieder budget een gepast aanbod is. De Giant Talon heeft een prachtige aluminium frame die veel sportiviteit uitstraalt. De montage en het lichte gewicht maken deze Giant ATB een gepaste fiets om te starten als mountainbiker. 

De Giant Talon 2020 series hardtrail behoren tot de topmountainbikes van Giant. Sinds het begin van de Giant mountainbike Talon-serie heeft Giant niet stil gezeten als het gaat om nieuwe technologieën en vooruitstrevende ideeën. Elke collectiejaar komen er nieuwe Talon-modellen bij met de nieuwste technologieën, telkens ontworpen en geproduceerd vanuit het perspectief van de fietser. Of dit nu een ervaren hardtrail mountainbiker is of een enthousiaste beginnende mountainbiker, voor elke type mountainbiker is er een Giant mountainbike uit de Talon-serie die bij hem of haar past en waarbij het rijplezier optimaal is. Laat je meenemen door de belevenis van Giant en ervaar het comfort van de Talon-series!

Een Giant Talon heb je al vanaf €599. Voor ons volledige assortiment kunt u terecht in onze winkel te Kessel-Lo of op onze website.

Nieuwe collectie giant terrago

De Giant Terrago is ook voor 2020 opnieuw vernieuwd en verbeterd. De Giant Terrago is gebouwd op een zeer stevig maar licht aluminium frame met een klassiek hardtail-ontwerp.

Dankzij de offroad-stabiliteit van de grotere 29 inch wielen is deze fiets een geweldige keuze voor XC-terreinomstandigheden. Het resultaat is een vertrouwd aanvoelend rijgedrag dat uitstekend past bij mountainbikers die zoeken naar mogelijkheden om hun snelheid en vaardigheden te vergroten tijdens leuke singletrack-ritten. Bent u opzoek naar een stevige mountainbike waarmee u zelfverzekerd iedere terrein aankan? De Giant Terrago is perfect! 

Een Giant Terrago heb je al vanaf €999. Voor ons volledige assortiment kunt u terecht in onze winkel te Kessel-Lo of op onze website.